№9 Константин Костов – в залата на славата на Тетевен Волей

Ръководството на Тетевен Волей награди един доказал се през годините, свой състезател, треньор и истински стожер на волейбола в гр. Тетевен – Константин Костов.

Въпреки, че наградата не беше връчена на специално събитие, екипът на Тетевен Волей изразява благодарността си за всичко, което личността Константин Костов, себераздавайки се, показа и направи за тези изминали цели девет години, за каузата наречена Тетевен Волей.

През девет от почти десетгодишната история на клуба, Костов демонстрира, че важното не е състезателят да е местен, а да има сърце и отношение към това, което прави. През този период той показа, какво е да си истински отдаден на една идея, на една волейболна мечта.

Състезателят с №9 в отбора на Тетевен, постигна много, минавайки през различни трудности и възходи, като някои от тях са:
Шампион на 4-та волейболна лига през сезон 2008-2009;
Шампион на 3-та волейболна лига през сезон 2009-2010;
Участник пет поредни години и шампион на 2-ра волейболна лига – НВЛ ”Висша лига” през сезон 2015-2016;
Участник в 1-ва волейболна лига – НВЛ ”Суперлига” в два поредни сезона 2015-2017;
Класирал като треньор, отбора си момчета – до 13г., заедно с останалите си колеги г-жа Ганчева, г-жа Христова и г-н Христов, на 6-то място в България за тази възраст през сезон 2012-2013.

В знак на признателност и благодарност за направеното, през този не малък период, ръководството на клуба, награждава Константин Костов с ”Отличие за безценен принос в съхранението и развитието на волейболната идея и спорт на територията на община Тетевен за периода 2008-2017г.”, като също така замразява от употреба №9, който отива имагинерно в залата на славата на Тетевен Волей.

Благодарим също така, на всички състезатели, които в някакъв период са били, са или ще бъдат част от нашия клуб, за отношението, направеното и това, което тепърва ще бъде постигнато!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *