Ясен е нов участник във финалите

Проведе се турнир №3 от веригата Любителски волейболни турнири в гр. Тетевен за 2019г., където стана известно името на поредния отбор шампион и класирал се за финалите през м. Септември.
След успорвани и драматични срещи, съставът на Розовите Пантери бе над всички постигайки три победи от три мача и с актив от 7т. “Пинко“ се класираха за финалите от 20-23.09.2019г.
Съставът на Барбароните остана на второ място и ще участва на квалификации, които ще дадат последните две квоти за финалното състезание.
Трети се наредиха подрастващите момчета на Тетевен Волей, които в този турнир имаха ролята на спаринг партньор, след като формата на турнира бе нарушен, поради невъзможността на четвъртият отбор /АЕЦ Козлодуй/ да се включи.

Признателни сме за оказаната подкепа на:
Корпорация “Развитие“ КДА, “Енекод“ АД, “Камакс“ ООД, “ЦЕ ЕС ГЕ България“ ООД, “Профи Турс“ ООД, “Петрол“ АД, СК “Георги Бенковски“ и разбира се Община Тетевен.

Волейболният маратон продължава с още два турнира, които ще се проведат в Тетевен от 22-23.06.2019 и 05-07.07.2019г. Очакваме Ви!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *