Юноши старша с историческо класиране на финален турнир даващ квота за Републикански финали

Отборът юноши старша на Тетевен Волей постигна уникален успех, след като победи всичките си съперници в квалификационен турнир за класиране на Републикански финали.

Момчетата на треньора Весела Братоева победиха категорично с 3:0 гейма всичките си конкуренти за първото място, а именно отборите на Левски София, Варна Волей и Левски Карлово. Така юношите на Тетевен се класираха за първи път в историята на клуба на т.нар. финален квалификационен турнир, където ще мерят сили с отборите на Пирин Разлог и Монтана. За Републикански финали се класират първите два отбора, след изиграване на въпросния турнир.
Ръководството на Тетевен Волей е входирало в БФВ, официално искане за получаване на домакинство на този финален квалификационен турнир, който се явява последна крачка до участието в т.нар. Държавни финали, където ще вземат участие осемте най–силни отбора в страната за тази възраст.
Тетевен Волей доказа, че е един от най–перспективните и развиващи се клубове по волейбол в България, за пореден път Тетевен прие и организира престижен турнир от държавния шампионат, а сега с основание очакваме да приемем и т.нар. финали.

Надяваме се следващата седмица да поднесем поредна порция волейболни емоции на всички наши фенове!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *