Юношите на Тетевен с важна крачка на финалната права в първенството си от държавния календар

Отборът юноши старша на Тетевен Волей постигна много ценен успех в първата си среща от т.нар. Финален квалификационен турнир, който се провежда в гр. Разлог от 11 до 12.04.2016 г. В него участие взимат съставите на Пирин Разлог, Монтана и Тетевен Волей, които се борят за последните две квоти, даващи право на класиране на т.нар. Републикански финали.
На 11.04.2016 г. /понеделник/, „зелените“ постигнаха много важен успех в първата си среща срещу състава на Монтана с 3:0 гейма и така на 50% си гарантираха класиране на финалите.
На 12.04.2016 г. /вторник/ от 10:00 ч. Пирин Разлог ще изиграе срещата си с Монтана, а от 16:00 ч. с Тетевен. След изиграването на тези мачове, първите два отбора в класирането ще придобият право за участие във финалите, които ще се проведат от 16 до 20.04.2016 г. в гр. Дупница. Останалите отбори, които вече си осигуриха квоти, са: Марек Дупница, ЦСКА София, Славия София, Черно Море Баск, Виктория Волей и Арда Кърджали.
За пореден път Тетевен Волей доказа, че е един от най–перспективните и развиващи се клубове. Нека пожелаем успех и в предстоящите срещи на младите ни надежди!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *