Честит шести рожден ден, ВК „Тетевен Волей“

Преди точно шест години на 3.7.2008г. и точно по това време на деня (привечер) ние – група абсолютни мечтатели и ентусиасти – учредихме официално ВК „Тетевен Волей“ с идеята той да е носител на идеята за възраждането на волейбола в община Тетевен и възможност децата да се развиват успешно чрез спорт в адекватна среда! Днес, отново ние – тези, които навремето обикнаха волейбола, играейки с евтина топка на скъсана мрежа на едно асфалтово игрище – с гордост анализираме, че бидейки фактор в българския волейбол и ангажирайки младите в свободното им време, ние изпълняваме успешно мисията си!!!
През всички тези години до нас са неизменно Инвестбанк АД като наш основен спонсор и десетки други компании, представляващи средния и малък бизнес! Благодарим на всички за подкрепата и вярата в успеха и стойността на мисията ни!!!
Признателност за помощта от Представителството на Европейската Комисия в България, Съвет на Европа – Директорат Младеж и Спорт, People to People International Org и USA Peace Corps!
Благодарности на родителите на нашите малки и големи шампиони в школата за гласуваното доверие, на страхотните деца и младежи, прославящи Тетевен, на тренъорите за неуморната работа, на професионалния екип от волейболисти за успехите и страхотния фен клуб, за който другите определено ни завиждат! Списъкът е дълъг, знаем, че все някой ще пропуснем, но не ни съдете строго!
Днес не сме просто дузина ентусиасти, днес сме много  и сме силни!!!
Честит празник и на всеки, който е оставил част от себе си във ВК „Тетевен Волей“ и е работил или работи за идеите, които са заложени в неговото съществуване!!!

Честит шести рожден ден, ВК „Тетевен Волей“!!!
Шест страхотни години, зелено – бяла любов!
А най-доброто вярваме предстои!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *