Трета поредна победа за “Зелените“

Момчетата от мъжкия състав на Тетевен Волей продължават силното си представяне през този сезон, след като записаха трети пореден успех, този път като гости над състава на “Люлин“ София.

Срещата премина драматично, след обрати и игра точка за точка, но по мотивираният и играещ като отбор състав се оказа този на момчетата от Тетевен, които се поздравиха с крайният успех 3:1 гейма /25:20, 20:25, 25:19, 27:25/. Тетевен Волей заема второто място в Западната група на Висша лига, само на 1 точка от отбора на Миньор Перник, но и с мач по-малко.

Следващата събота 23.11.2019 г. от 18:00 ч. момчетата на Петър Мечкаров приемат като домакин състава на “Град“ Белоградчик в зала Г. Бенковски.

С трети пореден успех се поздравиха и момчета старша възраст, водени от Илиян Иванов, които надиграха категорично с 3:0 гейма състава на Монтана в група Е от първенството си. Така момчетата от планинския град са категорично на първо място с пълен актив от 9 точки след три мача.
Следващата неделя на 24.11.2019 г. от 14:00 ч. юношите са домакини на състава на Ботев Враца от 14:00 ч. отново в зала Г. Бенковски!

Благодарим на всички наши партньори и фенове, които продължават да вярват в нас и ни подкрепят! Очакваме Ви в залата на 23-24 ноември. Заедно можем повече!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *