Традицията продължава

Волейболен клуб Тетевен Волей спазва максимата, че традицията затова е традиция, за да се спазва.

За поредна година, клубът е организатор, този път съвместно с Община Тетевен на т. нар. волейболни турнири за любители. Така за девета поредна година, Тетевен е домакин на серия от турнири, които имат за цел освен да се запазят традицията, да допринесат и за практическото усъвършенстване на състезатели от подрастващите гарнитури на клуба.

Турнирите са в процес на провеждане от 27.05.2016 г. до 12.06.2016 г., като участие в тях взимат отбори от цялата страна – София, Пловдив, Варна, Силистра, Козлодуй, Ябланица и други.
Регламента и формата предвижда, победителите от всеки турнир, заедно с отбора на домакините и най–добрите два втори отбора, да образуват финална шестица. Тази група от отбори ще има възможността да участва в финали, които се предвижда да се проведат след 20.09.2016 г. отново в гр. Тетевен.

Не на последно място, искаме да благодарим на всички отбори участници в тези волейболни събития. Изразяваме признанието си към всички тях и се надяваме занапред да продължим заедно традицията.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *