Тетевен Волей с готовност за Суперлигата

Тетевенци обявиха, че са готови да участват и през новия сезон в „Суперлига“. Това те направиха с официално писмо до ръководството на БФВ и НВЛ ”Суперлига”, с оглед на възможността за възникване на такава хипотеза при отказване на някой от дванадесетте отбора или увеличаване на самата група.

Ето и част от текста на самото писмо:
”Във връзка с организацията и провеждането на първенството от НВЛ Суперлига 2018-2019г., изразяваме нашето становище и искане за участие в горепосоченото първенство при условие, че някой от 12-те отбора, имащи права за това, се откаже от правата си и не участва. Молбата ни е да бъдем известени при такав хипотеза и да бъдем поканени първи, с оглед на това, че сме участвали в плей–аут за сезон 2017-2018г. в НВЛ Суперлига. Смятаме, че имаме това право първи по време и място, взимайки предвид крайното класиране от изминалото първенство.”

През последните няколко месеца ръководството на клуба е в усилени преговори с няколко големи и сериозни компании. Тяхната подкрепа ще спомогне за осъществяването на ключовите цели за новия сезон, първата от които е формирането на устойчив и конкурентноспособен мъжки отбор, както и създаването на нова стратегия и подход в дейността на школата на клуба, в която да бъдат привлечени специалисти и състезатели от други населени места.

Скоро ще бъде дадена допълнителна информация за компаниите и хората, които ще застанат в подкрепа на клуба, който в началото на този месец навърши 10 години от създаването си!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *