Тетевен Волей стартира участието си в Държавните финали срещу Черно Море Баск

На 16.04.2016 г. от 13:00 ч. отборът юноши старша на Тетевен Волей стартира участието си в Държавните финали срещу състава на Черно Море Баск.

Жребият отреди на ”зелените” да са заедно с отборите на домакините от Марек Дупница, Славия София и съответно Черно Море, в едната от двете предварителни групи. В другата група, компания ще си правят съставите на ЦСКА София, Виктория Волей, Пирин Разлог и Арда Кърджали.
Във втория ден на надпреварата тетевенци ще мерят сили с отбора на Славия София, а в третия срещу отбора на домакините от Марек Дупница. След приключване на двубоите от предварителните групи, първите два отбора от всеки поток оформят финална четворка, в която се играе на кръст – т.нар. полуфинали. Победителите спорят за титлата, победените – за 3-4 място. Третите от класирането в групите играят за 5/6 място, а четвъртите – за 7/8 място в крайното класиране.
Припомняме, че първо историческо участие в спора за титлата ще отбележи нашият отбор Тетевен Волей, който доказа, че независимо от всички трудности е сред най–достойните отбори за тази възраст в България.
Успоредно с Държавните финали за юноши старша, отборите на Тетевен Волей за момчета и момичета до 12г. ще участват от 16 до 19.04.2016г. в регионално първенство за тази възраст, което ще се проведе в гр. Луковит.

Нека да подкрепим нашите момчета и момичета, които продължават да ни носят гордост и да защитават честта на нашата Община Тетевен.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *