Тетевен Волей набира деца за школата си

Новият сезон във волейболната школа към ВК ”Тетевен Волей”, стартира дейността си на 10.09.2018г и набира деца – момчета /родени от 2001 до 2008г./ и момичета /родени от 2005 до 2008г./, както следва:
– от гр. Тетевен – неограничен брой;
– от други населени места – до 20 деца общо.
Тренировките ще се провеждат ежедневно във волейболната зала на СК ”Г. Бенковски”, гр. Тетевен, водени от лицензирани треньори начело със старши треньора на мъжката формация г-н Петър Мечкаров. Желаещите трябва да представят удостоверение от личен лекар за клинично здраве, както и да преминат практически изпит, определящ нивото им на волейболни умения.

Записалите се за обучение деца ще получат:
– ежедневен тренировъчен процес + възстановяване;
– застраховка за спортист + медицинско обезпечаване при нужда;
– пансионат – квартира и осигурена храна за обед и вечеря;
– участие в държавното първенство на БФВ и други спортни събития;
– записване в СУ ”Георги Бенковски”, гр Тетевен в паралелка с профил ”Софтуерни и хардуерни науки”, с интензивно изучаване на английски език – за допълнителна информация: www.sugb.bg;
– допълнително /бонус/ обучение 3 /три/ пъти седмично по чужд език и компютърни науки;
– пълна спортна екипировка /анцуг, официален екип, тренировъчни екипи, сак и маратонки/;
– месечна парична стипендия за състезатели с постигнат общ много добър успех от обучението и заслужили място в мъжката волейболна формация;
– участие в учебно-тренировъчни спортни лагери /бонус/;
– съдействие за спортна реализация след навършване на пълнолетие.

Всички издържали практическия волейболен изпит, ще бъдат записани в СУ ”Георги Бенковски”, гр. Тетевен, а при нужда ще държат и приравнителен изпит там.
За допълнителна информация и записване може да изпратите имейл на club@tetevenvolley.com, или да се обадите на 0892602700 и 0892602707.

Волейболен клуб ”Тетевен Волей” е един от съвременните и най-устойчиво развиващи се волейболни клубове в България през последното десетилетие. Клубът ни е възродител и наследник на волейболната традиция, която Тетевен има от 80-те години на миналия век, в този спорт. В близкото минало Тетевен е допринесъл за развитието на известни волейболни личности като – Радостин Стойчев, Илия Илиев, Красимир Димитров, Иван Николов, Ивайло Гаврилов, Верка Николова, Петър Мечкаров.
Към момента клубът ни разполага с детско-юношеска школа /ДЮШ/, в която тренират повече от 100 /сто/ деца в диапазона от 8г. до 18г. възраст. Повечето от трениращите подрастващи участват в държавното първенство, организирано от БФВ, а най-талантливите получават възможност за изява посредством професионалния мъжки волейболен отбор в НВЛ ”Висша лига”.
Гордост за клуба през последните няколко години, е наличието на национални състезатели, продукт на школата, някои от които към момента са част от националните гарнитури на България – Мартин Мечкаров, Борислава Съйкова, Гордан Люцканов, Милослав Димов, Илиян Иванов.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *