Тетевен Волей издирва най-интересната снимка!

Лятото е към края си и всички ние ще се върнем съвсем скоро в залата заради любимия спорт и заради вас.
Вярваме, че не сте ни забравили и очаквате  новата порция емоции за сезон 2015/2016, която обещава да е доста голяма!
Всички вие бяхте с нас през тези невероятни седем години и демонстрирахте своята обич към Тетевен Волей по различни и оригинални начини в интернет, НИЕ искаме да ни я покажете отново, защото ще ни трябва много!

Нека покажем на всички, че сме невероятно волейболно семейство именно в годината, в която България е Волейбол!

От днес до дебютния исторически мач на ВК Тетевен Волей в Суперлигата на България остават два месеца!През това време ние ще очакваме на нашата страница във Фейсбук да ни изпращате в съобщение снимки, които изразяват Вашата обич към Тетевен Волей!
Нямаме ограничение за възраст, защото нашите приятели не подлежат на такова!

Можете да ни покажете вас, приятелите и роднините си, които ни подкрепят, снимките си със нашите звезди, вашите звездни мигове от мачове в залата, снимки от времето, в което сте тренирали с нас и сте били щастливи, къде разходихте екипите си, къде поставихте картичката, която ви подарихме този сезон, къде са старите ви календари с автографи, ваши рисунки или идеи за сувенири, всичко разумно, което ви хрумне!

Окуражаваме и всички наши приятели в чужбина да се включат, знаем, че не сте малко!

Бъдете креативни и оригинални, покажете ни какво е Тетевен Волей за вас!

 

Всяка седмица ще качваме във фейсбук галерия с вашите снимки, ще посочваме авторите им и ще избираме най-добрата седмична снимка, защото искаме да ви покажем, че вие те нашата движеща сила!

В третата седмица  на септември екипът ни ще избере една от най-любимите на всички снимки (ще отчетем брой на харесвания) в интернет за снимка-лого на нашето събитие за Европейката седмица на движението и спорта – МОVE WEEK, което ще проведем в Тетевен за трета поредна година на 25 септември!

 

Най-добрите снимки от всички седмици до началото на сезона ще бъдат част от специална фен галерия на официалната ни страница.

Сред тях Управителният съвет на клуба  ще избере само една и нейният автор ще получи невероятна награда – VIP място в централния сектор на залата и безплатен достъп до всички домакински мачове на Тетевен Волей в Суперлигата за сезон 2015/2016!

Нямаме търпение да видим на какво сте способни! И още веднъж Ви благодарим, че ви има!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *