Специално внимание за Тетевен Волей

Специално внимание за Тетевен Волей от Международната Платформа за Гражданско Участие

В края на април екипът на Тетевен Волей беше специално поканен да представи дейността си като добрия пример за развитие на спортен клуб и младежка школа в България на международна работна среща по проект, касаещ насърчаването на момичетата да спортуват активно, осъществен от Международната Платформа за Гражданско Участие (IPCP), гр. Пловдив.

Срещата се състоя в Националния учебен център на Българския Червен Кръст на 29 април като участие взеха спортни деятели от Турция, Румъния, Малта и Италия. От името на екипа присъстваше Десислава Василева – член на УС, която презентира клуба, сподели и почерпи добри практики в сферата на младежките дейности и спорта и участва като лектор в рамките на деня. Тя сподели настроенията на присъстващите и особената гордост, че всичко, което правим е високо ценено на международно ниво, независимо че не срещаме винаги реципрочна подкрепа в България!
На срещата участваха и активни младежи от едно от езиковите училища в Пловдив,чиито цели бяха както да получат знания за спорта, така и да осъвършенстват своя английски език и комуникационни умения. За съжаление, редица причини не позволиха наши младежи да се присъединят към връстниците си, но затова пък организаторите вече са предвидили следващи възможности за тях!

За нас беше чест да сме единствените в България с предоставена възможност да представят дейността си, благодарим на колегите от Международната Платформа за Гражданско Участие за доверието и високата оценка!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *