Силен сезон за ДЮШ на Тетевен Волей

Детско-юношеската школа на ВК Тетевен Волей реализира силно представяне на почти всичките си отбори в рамките на първия спортно–състезателен сезон от първенството за 2018/2019г.

Много оптимизъм ни донесоха юноши старша възраст с отличното си представяне в група Е, постигайки шест победи и само една загуба с 2:3 гейма. Така тетевенци са на 2-ро място в групата с реални възможности за спечелването й и продължаване на зони за тази възраст.
Юношите младша възраст също останаха на второ място в групата си, с което се класират за финалната шестица на регион „Хемус“, където ще се разпределят квотите за зони и квалификации.
Много силно представяне направиха също и отборите за момчета до 12, 13 и 15 г., които постигнаха класиране, даващо им право да участват на регионални финали за разпределяне на квоти за зони и квалификации.
Не толкова добре се разви сезонът за момичетата до 15 г., надеждите остават и за останалите групи за момичета до 12 и 13 г., които все още не са участвали в първенството, което се очертава да бъде през месец Февруари.

Доброто представяне се дължи, разбира се, основно на работата, свършена от треньорите Петър Мечкаров, Илия Милев и Илиян Иванов, както и на политиката на клуба по отношение на подрастващите. Допълнително ще говорим за приоритетите на Тетевен Волей и визията за развитието на ДЮШ, както и за специалистите, които ще се включат към школата в близкото бъдеще.

Още веднъж едно голямо „Браво“ на всички – от децата, през треньорите, до нашите партньори, без които това нямаше да е реалност!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *