”Развитие” КДА основен партньор на ВК ”Тетевен Волей”

Корпорация ”Развитие” КДА става основен партньор на ВК ”Тетевен Волей” през настоящия сезон 2018-2019г. Подкрепата ще бъде насочена предимно към детско–юношеската школа и работата с подрастващите, което е приоритет в дарителската програма на корпорацията през последните години.

Крайната цел на партньорството е по–добрата работа и организация на процесите във волейболното училище, създаването на устойчивост и привличането на деца от Тетевен и други части на България, които да практикуват и усъвършенстват волейболната игра.

Ръководството на клуба се надява това сътрудничество да направи възможно мъжката формация да бъде изградена предимно от състезатели юноши старша възраст. Това от една страна ще даде шанс талантливите волейболисти да израстват по–бързо, а от друга участието в първия състав би се превърнало в силен стимул за всяко дете, което би искало да се занимава с волейболния спорт.

Убедени сме в постигането на добри резултати, като се надяваме и други компании да оценят това, което правим и подкрепат дейността на клуба ни! Съвремието ни показва категорично, че без помощта на държава и бизнес не може да се мисли за устойчиво развитие на националния спорт.

Екипът на Тетевен Волей изразява още веднъж благодарността си към ”Развитие” КДА в лицето на главния мениджър на компанията г-н Александър Александров.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *