“Петрол“ АД – партньор на спорта в община Тетевен

Дългогодишното партньорство между “Тетевен Волей“ и “Петрол“ АД продължава и през настоящия спортно–състезателен сезон.

Както и през изминалите години, подкрепата за клуба се изразява в доставянето на гориво. С това се подпомага дейността и респективно се създават по–добри условия за ползването на всички спортни съоръжения на територията на СК “Георги Бенковски“, /хотел Олимп/, гр. Тетевен

„Петрол“ разполага с повече от 330 бензиностанции, равномерно разпределени в цялата страна. Компанията има най-добре развитата мрежа за дистрибуция на горива на дребно в страната. „Петрол“ АД поддържа конкурентни цените на горивата, не само следвайки международната конюнктура, а и като част от своята политика на коректност към клиентите.

“Петрол“ АД, подпомага тетевенци през последните години, като част от стратегията си за подкрепа на българския волейбол и с оглед на доказаното ползотворно партньорство.

Ръководството на ВК “Тетевен Волей“ изразява благодарността си за оказаната подкрепа, като уверява, че ще бъде направено всичко необходимо за качественото презентиране на марката на “Петрол“ АД в името на успешната съвместна дейност и продължаването и в бъдеще.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *