Няма такъв мач…

Отборът на Енекод Тетевен Волей изигра невероятен мач срещу състава на Пирин Разлог в среща от трети кръг от турнира за Купата на България. Срещата ще остане завинаги в историята на клуба, с това, че никой от двата отбора не заслужаваше да загуби, но за съжаление във волейбола няма равен резултат.
Красноречиво доказателство за равностойността между двата отбора говори и резултата във всеки отделен гейм /25:23, 23:25, 25:27, 29:27, 12:15/, до крайното 2:3 за Пирин Разлог.
Отборът на Енекод Тетевен Волей загуби срещата драматично, но за всички повече от 400 човека, наблюдавали срещата, то със сигурност тетевенци са моралните победители.
”Зелените” направиха един от най–силните си мачове от началото на сезона и за пореден път освен качествата си, спечелиха сърцата на верните си фенове.
Гордост за всички свързани с клуба, трябва да е и това, че силното представяне на отбора се реализира, въпреки липсата на един от водещите състезатели на клуба Камен Каменов, който получи травма един ден преди мача, както и това, че в организационно и финансово отношение Пирин превъзхожда тетевенци в пъти.
Трябва да се отбележи и силното представяне и включване на Илиян Иванов на поста посрещач, както и на Мирослав Братанов и диагонала Емилиан Мирчев.

Енекод Тетевен Волей остава в крайното класиране на турнира за Купата на България на достойното 7-мо място в България от 29 отбора участвали в надпреварата.

Благодарим на всички наши фенове и любители на волейбола, който направиха една уникална атмосфера по време на този двубой, в зала Г. Бенковски!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *