Готови ли сте за сезон 2014 – 2015

Новият спортно – състезателен сезон във ВК Тетевен Волей стартира от началото на месец Септември. Така след минаващата лятна пауза, ще се възобнови дейността за всички волейболни групи.

От 01.09. започва подготовката на групите от 5ти клас до 12ти клас момчета и момичета. Малчуганите от 3ти и 4ти клас стартират тренировки от 15.09.2014г. Мъжкият състав от своя страна започва подготовка на 04.09.2014г.

Както знаят всички, които следят дейността и развитието на процесите при нас, изминалата спортно – състезателна година беше най – успешната в историята на клуба, след ред успехи на всички нива – от 6тото място в България на момчета до 13г., до 2рото място на мъжкия състав в НВЛ – Висша лига.

Припомняме и един неприятен факт, който стана реалност в края на изминалия сезон – 01.06.2014г., а именно недопускането на всички спортни формации да ползват спортните съоръжения в СК Г. Бенковски.
Положителното след всичко това, бяха действията на Община Тетевен и гласуваното решение от общински съвет, да сключи споразумение със СК Г. Бенковски за ползване на съоръженията от засегнатите клубове напред във времето.

Надяваме се, че всичко необходимо от страна на двете страни – община и спортен комплекс е сторено и от началото на м. Септември тренировките за всички, както в школата на клуба, а така и в другите спортни образувания ще започне нормално, според заложените параметри и график.

От клуба сме подготвили и изненада за всички деца част от школата, която ще е свързана с нови треньори, нова методология за работа и обучение, както и нова екипировка и пособия. Очакваме Ви !!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *