Направи го и ти! Подкрепи ни!

Тетевен Волей предоставя една нова и уникална възможност на своите фенове и приятели. В партньорство с Изипей и Epay всеки желаещ /физическо или юридическо лице/, ще има възможността да се включи и да подкрепи „зелените“ с еднократно или ежемесечно дарение.
Платформата е инсталирана в сайта на клуба, като всеки желаещ ще може да се включи с дарение чрез интернет и мобилно банкиране, картово плащане или на каса на Изипей. Най–важното е, че посредством партньорството между клуба и Изипей, каквато и сума /дори 0,1 ст./ да бъде дарена по откритата микросметка в Epay – IBAN: BG15ESPY40040060221451, BIC: ESPYBGS1, на даряващият няма да бъде начислявана никаква такса за транзакцията.
Така за първи път от създаването на клуба, всеки желаещ, без значение къде се намира ще има възможността да застане зад Тетевен Волей и да бъде част от нас, както и да допринесе за настоящето и бъдещо развитие на волейбола.
При необходимост, моля свържете се с нас посредством начините и методите описани в сайта, а ние ще Ви изпратим допълнителни документи и информация.
Всяка подкрепа е важна за нас! Благодарим Ви предварително!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *