Мъжкият Тетевен Волей постигна първи успех в първенството за 2017-2018 г.

„Зелените“ постигнаха дълго търсеният първи успех в първенството, побеждавайки като домакин състава на Арда Кърджали с 3:2 гейма.
Победата дойде доста трудно, независимо че тетевенци имаха инициативата и с изключение на първия гейм държаха нещата под свой контрол.
Момчетата на Петър Мечкаров започнаха мача неуверени и подариха първият гейм на Арда. Последва събуждане, което доведе до взимане на вторият и изравняване на резултата. През третия гейм, всичко вървеше добре за домакините до 15:12, когато лека грешка на съдиите и разколебаване на ”зелените”, доведе до обрат и момчетата на Иван Халачев обърнаха гейма и поведоха с 2:1. Последва много силен и категоричен гейм за тетевенци, които изравниха резултата до 2:2. Така се стигна до решителния тайбрек, в който домакините поведоха с 12:7, допуснаха изравняване 13:13, но все пак затвориха мача в своя полза с 3:2 гейма и първа победа за сезона!
В следващите две срещи Тетевен Волей гостува последователно на Монтана Волей и Черно Море Баск, съответно на 27.10 и 03.11.2017 г.
Следващото домакинство на тетевенци ще бъде на 11.11.2017 г. от 18:00 ч. срещу състава на Добруджа 07.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *