Кадетите на един гейм от Зоните

Само един гейм раздели момчетата до 18 г. на Тетевен Волей от 1-вото място на Квалификационен турнир в Червен Бряг и класиране на Зони.
Възпитаниците на Илиян Иванов и Радослав Димитров бяха на крачка да поднесат изненадата. Макар че стартираха турнира неубедително, губейки с 1:3 гейма от домакина Червен Бряг, те победиха във втората си среща отбора от Благоевград с 3:1.
В последната среща “зелените“ търсеха победата, която би им дала първото място, след последвалия карамбол в другите срещи.
Тетевенци поведоха с 2:1 гейма над състава на Добруджа. За съжаление опитът и пълният като селекция отбор си каза думата за последвалия обрат, след който момчетата от Добруджа взеха победата с 3:2 гейма.
За Тетевен Волей обаче важно бе израстването, което се наблюдава в отбора! Поставената цел от началото на сезона – да играе по–правилен и добър волейбол, за щастие е факт.
Основата е положена, следва усилената работа, подготовка за приятелските турнири и селекцията на подрастващи, имащи желание да се занимават сериозно с волейбол.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *