И “Профи Турс“ ООД – “ЗА“ волейбола в Тетевен

“Профи Турс“ ООД продължава и през настоящия сезон дългогодишната си политика на подкрепа на волейболния спорт. За поредна година тази привилегия ще получи “Тетевен Волей“.

“Профи Турс“ ООД е един от най-старите и с най-богати традиции независими туроператори в България, член на IATA и единствен член на ETOA (Европейска Организация на Туроператорите) за България. Профи Турс ООД има сертификат за сключена от Туроператора застраховка „Отговорност на туроператора”. Профи Турс ООД има над 20 години опит в туристическото обслужване на клиенти от България, Великобритания, Германия, Франция, Испания, Италия, Холандия, Русия и ОНД, Гърция, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Македония и множество други страни от Европа и целия свят.

Туроператорът, ръководен от г-н Драганов, подпомага “зелените“ през последните години, като част от стратегията си за подкрепа на волейбола както в страната, така и конкретно в Тетевен.

Ръководството на ВК “Тетевен Волей“ изразява за пореден път благодарността си за оказаната подкрепа, като уверява, че ще бъде направено всичко необходимо за качественото презентиране на марката на “Профи Турс“ ООД в името на традиционното ползотворно партньорство и съвместна дейност.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *