Инвестбанк Тетевен Волей – есенен първенец в НВЛ – Висша лига за сезон 2014/2015

Професионалният мъжки отбор на Тетевен по волейбол завърши есенния полусезон в първенството на НВЛ – Висша лига по шампионски, заемайки първото място в класирането. Това стана факт след един безпрецедентен сезон и постигнати 8 чисти победи и само една загуба с 3:2 гейма като гост на Локомотив Пловдив. Така с 25 от максималните 27 точки Инвестбанк Тетевен Волей ще зимува на първото място в т.н. втори ешалон, като има преднина от 2 точки пред втория в класирането и цели 8 пред третия.
Тук е мястото екипът на ВК Тетевен Волей да изкаже благодарност и да посочи най – семпло хората и партньорите, без които този връх в историята на клуба, само 7 години след създаването му, нямаше да бъде факт:
Преките виновници са:
треньорите Петър Мечкаров и Пламен Николов и състезателите Радослав Димитров, Емилиан Мирчев, Константин Костов, Мартин Мечкаров, Янко Делчев, Иван Николов, Андрей Русков, Иван Тасев, Гордан Люцканов, Илиян Иванов, Мартин Светлинов, Христо Георгиев, Ангел Неев и Виктор Стефанов;

Косвените фактори и наши партньори, без които това нямаше да се случи:
Инвестбанк АД, Община Тетевен, Еко Титан ЕООД, Софарма АД, Хотел Олимп, Камакс ООД, ЦСГ България и други.
Разбира се важно е да благодарим и на многото други хора и компании, които не са изброени по – горе, но също са допринесли с действията си за тази успешна година!

Тук може да видите и класирането в НВЛ – Висша лига:
НВЛ „Бачково“ изворна вода – Висша лига, България 2014/2015 (мъже)
1 Инвестбанк Тетевен Волей – 25 т.
2 Виктория Волей – 23 т.
3 Славия – 17 т.
4 Черно море БАСК – 15 т.
5 Ботев – 15 т.
6 Локомотив 1926 – 14 т.
7 Дунав – 10 т.
8 Изгрев – 9 т.
9 Звездец – 4 т.
10 Раковски-1964 – 0 т.

Подготовката за втория полусезон започва в началото на м. януари, а първата официална среща за ”зелените” ще бъде на 31.01.2015 като гост на съседите от ”Ботев” Луковит.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *