Златен дубъл за волейболния спорт в Община Тетевен

Волейболът донесе нов повод за радост и гордост в нашата община, след като в един ден бе постигнат безпрецедентен златен дубъл.

На 19.04.2015г. юношите на Тетевен Волей спечелиха престижното 5-то място в България на провелите се в гр. Дупница финали на Републиканския шампионат за тази възраст. В същия ден, друга част от състезатели на Тетевен Волей, класира за четвърта поредна година отбора на СОУ ”Г. Бенковски”, гр. Тетевен за финали на ученически игри по волейбол, които ще се проведат на 05-08.05.2016 г. в гр. Търговище.
Така момчетата от СОУ ”Г. Бенковски”, гр. Тетевен ще имат възможността да търсят призово класиране на още едни финали, като надеждите за са призово класиране, а защо не и шампионска титла.
Разбира се, редно е да конкретизираме, че до тези безпрецедентни резултати се стигна благодарение на успешното сътрудничество между ръководството на училището, в лицето на Директора г-жа Маринела Маркова и ръководството на ВК Тетевен Волей, както и с професионалната работа на треньора г-жа Весела Братоева и ръководителя на училищния отбор г-н Тошко Георгиев.
Нека да пожелаем успех на нашите момчета, а дано тази успешна формула на сътрудничество, е пример и за цялата ни Община и всички нас. Заедно можем повече!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *