„Зелените“ започват похода си за 2015г.

Волейболен клуб Тетевен Волей изпрати 2014 г. като най – успешната година от създаването си по отношение на постигнати резултати и класирания с всичките си волейболни формации. Това дава повод за много оптимизъм, но и очаквания, че 2015 г. ще бъде още по-успешна както при представянето на волейболните отбори, така и в цялостен план за дейността и развитието на клуба.

Днес, 17.01.2015 г., представителният отбор на клуба – мъжкият Инвестбанк Тетевен Волей – открива новата спортно-състезателна година с гостуване на съседите от Ботев Луковит и търсене на първата победа за новата 2015 г.

Надяваме се, че и през тази година нашите верни фенове ще бъдат до нас и ще подкрепят отборите на Тетевен Волей във всяко едно отношение!!! Ние правим всичко по силите ни освен волейболен клуб да бъдем нещо повече – средище за изграждането на млади и нови таланти и личности, притежаващи както познания в областта на спорта, така и духовни ценности и гражданска позиция, жизнено важни за по – доброто бъдеще на общината ни и държавата ни.

Всички от екипа на Тетевен Волей разчитаме и имаме нужда от подкрепата ви!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *