Заедно можем повече

В навечерието на новия спортно – състезателен сезон ВК „Тетевен Волей“ отправя апел към всеки, които има отношение и се интересува от това, което сме направили, което правим и което искаме да направим за децата на Oбщина Тетевен, за нашите партньори и за волейбола като най – успешния спорт в България към настоящи дни.

Бихме искали да конкретизираме, че от създаването си клубът с всяка една година постига градация в развитието си, като тя e реалност благодарение на Вас, нашите партьори и хора, които ни подкрепят, независимо от икономическите и политически сътресения през последните години.

В тази връзка Ви благодарим и очакваме да ни гласувате доверие и занапред във времето! За целта всеки, които има това желание, нека ни подкрепи, като се свърже с нас и бъде наш спонсор, или чрез дарение по банковата ни сметка:

Инвестбанк АД
BG29IORT80461000223200

С Вашата подкрепа  децата от школата ни биха имали по – добри условия, екипировка, пособия и обстоятелства да се развиват, а клубът ни би бил по – конкурентно способен и организиран в постигане на крайната цел.

Като част от държава членка на Европейския съюз /ЕС/ се надяваме, че всеки от Вас би ни подкрепил, както това е практика и в останалите страни от ЕС. Не е важен размерът на подкрепата, важно е участието и отношението. Надяваме се всеки да ни разбере и съдейства, защото ние защитаваме Вашата чест, име, марка и емблемата на Oбщина Тетевен на национално ниво.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *