Завърши първият традиционен волейболен турнир

През изминалия уикенд завърши първият от веригата традиционни волейболни турнири за Купата на Община Тетевен 2017

Схемата предвижда да се изиграят общо четири пролетни турнира от 13 май до 18 юни, в които да вземат участие повече от 16 отбора от цялата страна – София, Варна, Пловдив, Козлодуй, Силистра и други.
Победителите от всички тези четири състезания, заедно с най-добрия втори и домакините от ВК „Тетевен Волей“ ще вземат участие във Финален турнир, който ще се проведе през м. Септември.
В първата надпревара по Спортна програма на Община Тетевен, проведена на 13.05.2017 г. – 14.05.2017 г., отборът на „АЕЦ“ – гр. Козлодуй спечели, побеждавайки на финала състава на „Барбароните“. Третото място зае отборът на „Бам Бам“, а четвърти останаха момчетата от „Волей мания“. На финалите през м. Септември се класира отборът на „АЕЦ“ – гр. Козлодуй, а съставът на „Барбароните“ – гр. София има възможност да придобие квота за участие като най-добър втори отбор, на база показателите от срещите.

Крайно класиране:
1. АЕЦ Козлодуй – 3/3 9т / г:с 9:0
2. Барбароните София – 2/3 6т / г:с 6:3
3. Бам Бам София – 1/3 3т / г:с 3:7
4. Волей мания София – 0/3 0т / г:с 1:9

Извън програмата на 13.05.2017 г. от 14:00 ч. се проведе контролен мач между кадетите от детско – юношеската школа на ВК „Тетевен Волей“ и мъжкия волейболен отбор от гр. София – „Бам Бам“, като за щастие на публиката местните юноши спечелиха волейболната среща с резултат 3:1 гейма.
Следващият турнир ще се проведе на 19-21.05.17г., като в него официално участие ще вземе възрастова група „юноши младша“ от ВК „ Тетевен Волей“. Община Тетевен и ВК „Тетевен Волей“ изразяват благодарността си към всички отбори, продължили една вече 10-годишна традиция, изразяваща се в организиране и провеждане на любителски волейболни турнири в нашия град.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *