ЕНЕКОД АД със сериозна заявка за генерален спонсор на Тетевен Волей

Компанията ”Енекод” АД, която е лицензиран търговец на ел. енергия, с основна дейност на територията на България, износ, внос и транзит на електрическа енергия, направи сериозен жест и крачка към това да се превърне в генерален спонсор на Тетевен Волей.

”Енекод” АД подкрепи волейбола в община Тетевен още преди началото на сезон 2016/2017, но след добрите резултати на мъжката формация от началото на 2017г., компанията не само продължава подкрепата си, но и декларира желание за сериозен и дългосрочен ангажимент.

В четвъртък на 19.01.2017г. мъжкият отбор, заедно с председателят на клуба Иван Цветков, бяха на официална визита и среща в офиса на ”Енекод” АД, с изпълнителния директор на компанията г-жа Нели Беширова.
На срещата бяха поети взаимни ангажименти, както и се подписа договор за спонсорство. До края на спортно – състезателния сезон ”Енекод” АД ще бъде основен спонсор, а мъжкият отбор ще бъде представян пред медиите с името ”Енекод Тетевен Волей”.

Подкрепата от страна на ”Енекод” АД и г-жа Нели Беширова идва в изключително важен за клуба момент, имайки се предвид политиката на клуба за създаване на устойчивост и търсене на дълготрайни партньорства.

Ръководството на клуба изразява още веднъж благодарността си спрямо г-жа Нели Беширова и ”Енекод” АД. Клубът ще положи всички усилия да презентира името на компанията на високо ниво.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *