Да подкрепим една хубава инициатива

Волейболен клуб Тетевен Волей отправя апел и декларира подкрепата си за една хубава инициатива на Дневен център за лица с увреждания, гр. Тетевен. Направете го и Вие!

На вашето внимание предоставяме подробна информация за инициативата, предоставена ни от Лора Маринова, част от екипа на Дневния център.

3-ти Декември е Международен ден на хората с увреждания, обявен от Генералната асамблея на ООН през 1992 година. Посланията на този ден са различни, защото и политиките по отношение на хората с увреждания имат много лица. На 3-ти Декември ние не празнуваме. Предизвикателство за нас, Дневен център за лица с увреждания гр. Тетевен, е да покажем на обществеността и по-точно на нашия град, че децата със специални потребности също могат да дадат своя принос за развитието на общността. Тази година ще отбележим 3-ти Декември с провеждане на благотворителен търг под надслов „Храна за душата“. Целта на инициативата е събиране на средства за закупуване и монтиране на ново съоръжение за обновяване на детската площадка в центъра на град Тетевен.

Събитието ще се проведе в град Тетевен, хотел „Еница“ от 15:00 часа в събота /3-ти Декември 2016 г./ Покани за участие са отправени към местни ресторантьори, представители на бизнеса, частни лица, общинари и спортни деятели. Наши гости и помощници ще бъдат възпитаници на НУ „Хаджи Генчо“, СУ „Георги Бенковски“, ДГ „Васил Левски“, а децата от Дневния център ще приготвят Коледни изкушения под наставничеството на известен кулинар.

Благодарни сме на всички, които до този момент приветстваха нашата идея, оказаха ни подкрепа и ни партнират в това начинание. С наближаването на предстоящите Коледни и Новогодишни празници ни се иска всеки да се замисли за ценностите, духовността и за това, че много неща зависят само и единствено от нас самите!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *