Да бъдем пример за подражание!

В днешни дни всеки от нас има все по–голяма нужда да има пример за подражание, да може да го докосне или да комуникира с него.

През изминалата седмица, лошото време не успя да попречи на малчуганите от ЦДГ ”Васил Левски”, гр. Тетевен да се срещнат очи в очи с едни от своите идоли, а именно мъжкият волейболен отбор на Тетевен, който бе гост и се отзова на поканата за среща, с бъдещето на нашия град.
Момчетата на Петър Мечкаров се забавляваха заедно с децата, като поводът за срещата беше популяризирането на волейболния спорт. Хлапетата задаваха въпроси по теми свързани със спорта, а момчетата от своя страна им дадоха мъдри съвети и им демонстрираха част от елементите на волейбола – подаване, посрещане, сервиз.
Децата получиха и специален подарък – волейболна топка с автографи от всички играчи, като те обещаха да я пазят и ценят, в знак на благодарност и като символ на българския волейбол.

Пожелаваме много здраве, щастие и усмивки на всички деца от нашата община Тетевен. Надяваме се, че всяка една такава инициатива Ви носи все повече знания, положителни емоции и гордост.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *