В „Подкрепа на волейбола и децата на Община Тетевен“

Малко повече от два месеца след като стартира и приключи, кампанията в ”Подкрепа на волейбола и децата на Община Тетевен” е редно да обобщим и посочим постигнатите резултати от нея.
В навечерието на коледните празници, бе стартирана кампания за набирането на средства, с които да се подпомогне дейността на детско-юношеската школа в Тетевен Волей.
Маркетинга на кампанията се реализираше чрез изработените дарителски картички, интернет страницата и фейсбук на клуба.
Благодарение на Печатница ”Спектър” бяха изработени и дарени на клуба 500 картички, с които да се презентира дейността и да се достигне до максимално много благодетели. Тези картички, заедно с писмо даващо информация за постигнатите успехи през 2014 г. бяха разпространени до повече от 400 адресата.

Така, сега следва да посочим компаниите и хората, които според желанието и възможностите си, подпомогнаха волейбола в Община Тетевен:

Счетоводна къща ”Стрелец РПГ” СД /Радослав Христов/
”Камакс” ООД /Асен Максимов/
Фондация ”Идея Вита” /Диана Митева/,

както и Любчо Недков и няколко други родители на деца, трениращи в школата на ВК Тетевен Волей.

В контекста на горе написаното, изразяваме благодарността си, към тези които застанаха зад нас и без значение с какво, се чувстват отговорни да подкрепят тази инициатива и кауза.

Отправяме апел към всички останали, които имат желание да ни подкрепят, да се свържат с нас на опциите за контакт посочени в сайта на клуба или с дарение по сметката ни:

ИНВЕСТБАНК АД
IBAN: BG29IORT80461000223200
BIC: IORTBGSF

Благодарим Ви!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *