Време е…!

След края на редовния сезон за мъжката волейболна формация, е време освен за равносметка и за стартиране на процеса по създаване на нови партньорски отношения и продължаването на досегашните!

В периода от края на месец Март до края на месец Юни, Тетевен Волей и всички свързани с него, ще имат не леката задача, по изграждането на един финансово стабилен и добре организиран клуб, респективно отбори за новия спортно – състезателен сезон!

За добро или лошо подкрепата от страна на община Тетевен и другите държавни органи – ММС и БФВ, не е такава каквато трябва да бъде или поне каквато ни се иска да бъде. Така практически, за да го има ВК Тетевен Волей, ще разчитаме предимно на партньори и спонсори подкрепящи волейболния спорт!
В контекста на изложеното, бихме искали да конкретизираме, че очакваме подкрепа от всяка компания, а също така и физически лица. Основната задача ще бъде да се съхрани постигнатото през последните девет години, както и да се търси надграждане и достигане на нови успехи!
Семпло ще посочим, че търсим партньори в повечето сфери, някои от които са – спортна екипировка, застрахователен бизнес, банкова сфера, транспортни компании, горива, логистика, комуникации и други, както и ще се радваме на подкрепа от всеки, приемащ волейбола и традициите му в община Тетевен, като лична кауза!

Имаме готовност да предоставим подробен пакет документи, даващи информация за дейността ни. Отделно посочваме и банковата ни сметка, за желаещите да подкрепят клуба с лични средства, според възможностите си:

Сметка:
ИНВЕСТБАНК АД
BIC: IORTBGSF
IBAN: BG29IORT80461000223200

Очакваме Ви! Ще се радваме, ако се свържете с нас на посочените в сайта методи за контакт, както и ако ни пишете на club@tetevenvolley.com

СДРУЖЕНИЕ ”ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ ТЕТЕВЕН ВОЛЕЙ”
гр. Тетевен, ул. Трети Март № 33.
председател на УС: Иван Цветков
мобилен: +359 88 756 2066

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *