CSG_sait

“Це Ес Ге България“ ООД продължава подкрепата си за Тетевен Волей

Це Ес Ге България“ ООД, в лицето на управителя си г-н Любомир Андонов, продължава и през настоящия сезон дългогодишната си политика за подкрепа на волейбола в Тетевен.

Дружеството е регистрирано в София през 1992 г. Предметът на дейност е комплексно обслужване и мениджмънт на сгради. През целия 26-годишен период на своята дейност, “Це Ес Ге България” ООД участва непосредствено и активно във формирането на новия за България бранш “Вътрешно почистване на сгради”. В процеса на това развитие тя успешно си завоюва и отстоява лидерски позиции в този бранш.

Компанията, ръководена от г-н Андонов, подпомага “зелените“ през последните години, като част от стратегията си за подкрепа на българския волейбол и в частност този в Тетевен.

Ръководството на ВК “Тетевен Волей“ изразява за пореден път благодарността си за оказаната подкрепа, като уверява, че ще бъде направено всичко необходимо за качественото презентиране на марката на CSG Bulgaria в името на традиционното ползотворно партньорство и съвместна дейност.

CSG181901 CSG181902

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *