Tet_Iht_181921

У дома Тетевен търси реванш срещу Сливнишки герой

Мъжете на Тетевен Волей започват с домакинство участието си във втория полусезон на НВЛ Висша лига.

Настроени за реванш, тетевенци посрещат в залата на СК Георги Бенковски отбора на “Сливнишки герой“, воден от селекционера на младежките национали Мартин Стоев. Мачът е на 19 януари, събота, от 18:00ч.

Очаква се много интересен и оспорван двубой, като се има предвид изхода на мача от първия полусезон, завършил с трудна победа 3:2 за момчетата на Мартин Стоев, както и временното класиране, където Тетевен е на 6-то място, а гостите са една позиция напред.

Съставът на “зелените“ излиза променен в сравнение с първата среща, поради отсъствието на няколко контузени състезатели, но и след привличането на нови момчета, които трябва да подсилят тетевенци.
Дебют за Тетевен Волей през кампанията тази година ще направи завърналият се капитан и разпределител на отбора през предходните години Радослав Димитров, както и новите попълнения – Даниел Тошев /“Ботев“ Враца/ и Валентин Хаджийски /“Арда“ Кърджали/.

Тетевенци все още очакват завръщането на друга своя звезда и местен любимец от миналите сезони – диагоналът Емилиан Мирчев. В момента на неговия пост играе един от подрастващите таланти, продукт на школата на клуба – Кристиян Цветанов, който също пропусна първата част на сезона, възстановявайки се след операция на минискус.

Традиционно, както е още от създаването си, Тетевен Волей излиза в утрешната среща с мотивация за победа – за всички, които ни подкрепят.

Предварително благодарим за подкрепата, която ще получим от нашите фенове, както и от нашите партньори, в лицето на – Развитие КДА, Енекод АД, ЦЕ ЕС ГЕ България ООД, Профи Турс ЕООД, Камакс ООД, Петрол АД, Хотел Олимп, както и община Тетевен, без които ние нямаше да сме реалност.

Очакваме Ви в залата!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *