Tet_Sliv_181935

Тетевен не успя да поднови с победа втория полусезон

Тетевен Волей стартира със загуба втория полусезон на НВЛ Висша лига. Зелените отстъпиха като домакини на отбора на “Сливнишки герои“ с 1:3 гейма /29:27, 19:25, 25:27, 22:25/.
Момчетата на Петър Мечкаров направиха максимума, за да зарадват своите фенове и партньори на клуба, но късметът не беше на тяхна страна. Както и някои спорни съдийски отсъждания. Загубата дойде и заради краткия тренировъчен процес преди началото на сезона, както и поради отсъствието на няколко основни състезатели.

Въпреки настроението за игра и позитивната нагласа за победа, то тя се изплъзна и “тетевенци“ ще трябва да я постигнат при гостуването си на “Ботев“ Луковит на 26 януари от 18:00ч.
Ден по-късно пък, от 14:00ч., отборът на юноши старша гостува на състава на Белоградчик в мач, с който се подновява първенството в група Е при подрастващите.

Въпреки всичко, трябва да благодарим на нашите невероятни фенове, които за пореден път напълниха залата и подкрепяха своите любимци до последно! Разбира се, не може да не благодарим и на нашите партньори, които стоят зад клуба, въпреки трудностите му в момента – Развитие КДА, Енекод АД, ЦЕ ЕС ГЕ България ООД, Профи Турс ЕООД, Камакс ООД, Петрол АД, Хотел Олимп и др.
Благодарим Ви!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *