Tet_Ard_171803

Тетевен Волей във „Висшата лига“

Въпреки редица негативни обстоятелства – обективни и субективни, Тетевен ще участва с мъжки отбор в държавния шампионат – НВЛ “Висша лига“ и през настоящия сезон.

Съставът е изграден от няколко опитни състезатели, както и от юноши, които са продукт на школата на клуба. Предвижда се общият брой на състезателите да не надхвърля 14 човека. Конкретните имена на попълненията ще бъдат разкрити допълнително.

Във “Висшата лига“ тетевенци предстои да срещнат отборите на Сливнишки герой – Сливница, Славия – София, Град – Белоградчик, Звездец – Горна Малина, Ботев – Луковит, Ботев – Ихтиман и Изгрев – Ябланица. Пълна информация за срещите и програма на мачовете ще бъде публикувана по-късно.

Уверяваме всички наши привърженици и представителите на волейболната общност у нас, че ръководството на Тетевен Волей прави и невъзможното, за да продължи градът да отстоява достойните си позиции на картата на волейболна България.
Огромна благодарност на компаниите, без които това нямаше да се случи:
”Развитие” КДА, ”Енекод” АД, ”Камакс” ООД, ”ЦСГ България” ЕООД, ”Профитурс” ООД, “Петрол“ АД, Хотел ”Олимп” и на всички, за които волейболът в Тетевен е значим!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *