laz_2217_2

Ретроспекция на изминалия волейболен уикенд

Изминалият волейболен уикенд не може да бъде определен като успешен за нашия волейболен клуб Тетевен Волей. Независимо от това, ще посочим положителното за всеки от отборите участвали в първенствата на БФВ.

В петък на 28.10.16 г. мъжката волейболна формация загуби с 3:0 гейма гостуването си в Разлог на едноименния отбор, който в момента се намира в отлична форма. Независимо от това, момчетата на Петър Мечкаров стояха достойно в мача, а в третият гейм имаха и възможността при 23:24 да го затворят в своя полза, но и липсата на късмет в този момент, доведе до гейм в полза на домакините.

В събота на 29.10.16 г. една от най–малките формации момичета до 12 г. взе участие в регионално първенство, проведено в гр. Луковит, заедно с отборите на домакините и състава на Павликени. Момичетата на треньора Михаил Янков регистрираха две загуби, за които голям принос имаше както липсата на достатъчно опит, така и липсата поради болест, на няколко състезателки от отбора.

В неделя на 30.10.16 г. стартира участието и на отбора юноши старша възраст, с гостуване на съседите от Ябланица. Тетевенци отстъпиха с 3:1 гейма, но по–важното е, че отбора е изграден предимно от момчета, които са до 16 г., а целта пред този отбор е тяхното развитие и обиграване.

Благодарим на нашите верни фенове за подкрепата, като се надяваме те да са с отбора на 05.11.16 г. /събота/ от 18:00 ч., когато Тетевен Волей е домакин на Арда Кърджали.

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *