coasodkjaslkjdhaskhdasjkhgd

Подписка в подкрепа на спорта в Община Тетевен

Ръководството на ВК Тетевен Волей, инициира тази подписка в подкрепа на спортните клубове и всички спортуващи на територията на Община Тетевен, във връзка с предоставянето на нормален регламентиран достъп до спортните съоръжения в Спортен комплекс ”Георги Бенковски”, гр. Тетевен, който достъп към момента липсва.

Oт 04.06.2014, ръководството на ”Олимп Спорт” ООД – Тетевен, без аргументирани и ясни основания, не допуска спортните клубове и децата трениращи в тях, до спортните съоръжения и така се въздейства върху подготовката и желанието им да спортуват. Единстван вариант, които се дава е – заплащането на непосилно висок наем за час. Основните спортни образувания, които са ограничени, се занимават със следните спортове: футбол, волейбол, борба, баскетбол, тенис на маса, орентиране, лека атлетика.

Настоящата инициатива, е част от действията, с които се търси сезиране на ръководството на Община Тетевен и ”Олимп Спорт” ООД – Тетевен, за възникналата непредвидена и абсурдна ситуация и се апелира за съдействие, и намиране на решение между горепосочените съсобственици, за начина и условията на позлване на спортната база от всички местни спортни организации и дейци.

Моля подкрепете тази инициатива в писмените подписки или тук на следния линк:
www.peticiq.com/sport-teteven

Заедно можем повече.
Благодарим Ви!!!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *