KAL_5043_23

Пламен Николов с отличие за приноса си към волейболния спорт в Тетевен

В навечерието на светлите великденски празници Пламен Николов – един от стожерите и основни лица в тетевенския волейбол, бе удостоен с отличие за безценния си принос към клуба за последните пет години.

От създаването на клуба той е неизменна част от ръководството и треньорския екип на ВК Тетевен Волей, но няма да е грешно, ако се посочи, че той е в основата на създадената преди малко повече от пет години волейболна школа в клуба.

Под негово ръководство се формират първите отбори младша и старша възраст, които впоследствие достигат престижното 13-то и 12-то място в България. Същите тези състави две поредни години се класират и на републиканските финали за ученици /прецедент в ученическия спорт на Община Тетевен/, които впоследствие заемат 7-мо и 3-то място в крайното класиране на страната ни.
Безценен е приносът му и в мъжката волейболна формация като помощник – треньор, както и в цялостната организация и дейност на клуба.

***

Безспорно, това отличие освен че е повече от заслужено, е най–малкото, което Пламен Николов заслужава.
От името на ръководството и всички свързани с ВК Тетевен Волей му благодарим за отдадеността, времето и усилията, вложени през годините в името на това Община Тетевен и населението да има символ и нещо, с което да се гордее на национално ниво.

***

Пожелаваме успех и просперитет на г–н Николов отвъд границите на нашата държава, като сме убедени, че човек като него ще бъде оценен още по–високо на място, където хората с качества, морал и ценностна система са високо търсени.
За нас, оставащите тук, следва да се замислим какво ни липсва и какво да предприемем, така че Община Тетевен да е атрактивна като дестинация и да привлича, а не да отблъсква, хората с качества и визия за едно по–добро бъдеще.

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *