11109161_929675060410719_478261450111650406_n

Обзор на седмицата – марката ”Тетевен Волей” с много силни прояви

Последната седмица, обхващаща периода от Великден /един от най-светлите празници/ до днес, може да се характеризира със значими прояви и събития, даващи представа за успехите, които клубът ни продължава да постига.

Навръх Великденските празници Фондация ”Идея Вита” организира ”Холистични лечебни практики” в гр. Тетевен, с които се целеше както да се презентират тези методи, така и да се подкрепи чрез дарения дейността на „Тетевен Волей“ и основно детско – юношеската школа на клуба.
Най-радващото е, че само за два дена една немалка група тетевенци се възползваха от дадената им възможност чрез алтернативната терапия, а школата на клуба ни получи 470 лв. от дарения.
Управителният съвет на „Тетевен Волей“ изразява благодарност и похвала към Диана Митева и екипа и за оказаната подкрепа. Специални благодарности отправяме и към ръководството на читалище „Съгласие 1869 г.“, което за пореден път показа, че подкрепя градивните инициативи, възраждащи традициите и повдигащи духа на общността.

В деня на Възкресението /12 април, неделя/ енигмата „Тетевен Волей“ не остана чужда и на почти едногодишния младенец Виктор, роден на 20 април, 2014-та година – датата и годината, в която католическият и православен Великден се празнуват заедно. На 12 април 2015-та г. Виктор, който е с двойно гражданство – българско/тетевенец/ и канадско, беше кръстен в Гложенския манастир, като по време на тайнството Кръщение направи първите си крачки, а след ритуала хвана в ръце шалче с марката „Тетевен Волей“. За нас, хората, представляващи клуба, събитието е знак и символ на успехите и победите /“Виктор“ от лат. е „победа“/на „Тетевен Волей“ и индикация за Възраждане в един по универсален план.

В понеделник и вторник от седмицата след Великден юноши старша възраст за втора поредна година участваха в зони за класиране на републикански финали. Момчетата на Пламен Николов и Радослав Димитров регистрираха две загуби, но независимо от това останаха в топ „15“ на държавата. Представянето е достойно, като се приеме и липсата на две момчета от основния състав, единият от които е Гордан Люцканов, взел участие е Европейското първенство за кадети, проведено в Турция.

Кулминацията от успешната седмица поднесе мъжкият“ Инвестбанк Тетевен Волей“, който постигна две чисти победи с по 3:0 над „Черно море БАСК“ – Варна в полуфинала на НВЛ Висша лига и така се класира за Финалите!

Благодарим за подкрепата на всяко едно ниво! Надяваме се занапред да бъдем още по – успешни! Всички заедно можем повече!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *