3153ce4f54621a6a

Нови достижения с марка Тетевен Волей

През последната седмица ВК Тетевен Волей постигна нови успехи на различни нива.

Съставът на момчета до 13 г., в който се състезават деца набор за 12 годишни, постигна победа и загуба на междуобластно ниво и така очаква класиране на следваща фаза. Успехът е безспорен имайки се предвид липсата на достатъчно опит и срещи от страна на момчетата на треньора Иван Тасев.

През изминалата седмица бяха записани нови златни страници и по отношение на приноса на клуба към волейбола на ученическо ниво:
– За първи път в историята на общината, ученическият отбор на СОУ „Г. Бенковски“ за момчета до 7-ми клас се класира на републикански финали. За това достижение следва да посочим усилената работа на треньорите на момчета до 15 г. в клуба и най –вече Емилиан Мирчев, както и преподавателя от СОУ „Г. Бенковски“ на тази група – г-жа Светла Манева.
– За трета поредна година, отново благодарения на усилената работа на Пл. Николов и треньорите на момчета старша възраст и г-н Т. Георгиев, отборът на СОУ „Г. Бенковски“ за момчета 11-12 клас, се класира за републиканските финали, където миналата година зае 3-то място в България.

От името на всички във ВК Тетевен Волей и подкрепящите ни в Община Тетевен, благодарим на нашите малки герои и им пожелаваме успех в предстоящите им мачове. Вярваме във вас!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *