ZdraveiZdrave_0259

Нова инициатива с участието на Тетевен Волей!

ВК Тетевен Волей подкрепи една нова инициатива, проведена за пръв път на територията на Община Тетевен – фестивалът ”Здравей Здраве”.

Основният организатор и двигател на събитието бе Фондация ”Идея Вита” и г-жа Диана Митева. Събитието се проведе в рамките на три дни от 14 до 16 юли, а основната цел и теми бяха здравословният начин на живот и добрите практики свързани с това, касаещи храна, здравословни терапии и спорт.

Тетевен Волей се включи в събитието, чрез кратка лекция на г-н Иван Цветков, отнасяща се именно до спорта като превенция за здраве. Освен това, в неделния ден бяха проведени и спортни игри, с всички желаещи да се раздвижат, в СК ”Георги Бенковски”, гр. Тетевен.

Ние от ВК Тетевен Волей подкрепяме и апелираме за повече подобни събития, защото вярваме, че пътят за по – добър и здравословен начин на живот минава през правилното хранене, здравословните терапии и разбира се спортът като цяло!

Изразяваме благодарността си, от името на всички жители на територията на общината, като се надяваме, че фестивалът ”Здравей Здраве” ще има второ издание през 2018г.

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *