KAL_436g4

Момчета до 15 г. с феноменално представяне на квалификация в Пазарджик

Малките герои на Тетевен Волей във възрастовата група до 15 г. продължават да изумяват с представянето си!

След като миналата година при момчета до 13 г. станаха 6-ти в България, тази година в по-горната възраст те продължават да пишат история!

В дните 05 – 06.04.2015 г. момчетата взеха участие в последните квалификации за Зони в гр. Пазарджик. Групата се състоеше от отбора на домакините – Хебър Пазарджик, Дунав Русе, Тетевен Волей и Етрополе. Последният отбор по неясни причини не се яви и така в спора за първото място се впуснаха останалите три състава. В първия ден от надпреварата Хебър победи чисто с 3:0 отбора на Дунав, а мачът на нашите с Етрополе, логично, не се състоя. През втория ден момчетата на Емилиан Мирчев изиграха останалите си два мача в рамките на няколко часа. В първата среща те загубиха драматично с 3:2 гейма от отбора на Русе. Още по-напрегнат се оказа втория мач срещу отбора на домакините – Хебър, където Тетевен Волей отново загубиха след като водеха в резултата с 2:1 гейма и 22:17 точки в четвъртия гейм. За този развой на срещата следва да се посочат два ключови фактора – липсата на късмет донякъде и съдийската подкрепа за домакина, която не остана незабелязана от всички присъстващи!
Крайното класиране с оглед геймове и точки изглеждаше така: 1. Хебър Пазарджик – 5 т. /г.с. 6:2/ 2. Тетевен Волей – 2 т. /г.с. 4:6/ 3. Дунав Русе – 2 т. /г.с. 3:5/.

Независимо от всичко, представянето на момчетата от Тетевен е повече от достойно, след като се отбележи и това, че те се състезават за първа година в тази възраст. С втората позиция, отборът на момчета до 15 г. на Тетевен Волей запазва шансове за класиране на зони като отбора с най-добри показатели, останал втори на квалификация.
Ръководството и треньорите изразяват специални благодарности на самите състезатели и техните родители за отдадеността, доверието и положените усилия до момента!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *