LAZ_8438_2

Момчета до 15 години първенци в регион „Хемус“

Кадетите на Тетевен Волей /момчета до 15 г./ постигнаха невероятен успех, след като спечелиха финалния турнир за тази възраст в регион ”Хемус”.

Това стана след като тетевенци победиха всичките си конкуренти във финалите, а именно отборите на Монтана, Враца и Червен Бряг. Турнирът се проведе в гр. Червен Бряг на 26-27.03.16 г. През първия ден на турнира, ”зелените” победиха и двата си противника сравнително безпроблемно – отбора на Монтана с 3:0 гейма и този на Враца с 3:1 гейма.
Така през втория ден на 27.03.16 г., Тетевен Волей се изправи срещу отбора на Червен Бряг в спор за първото място. За тази среща момчетата от Тетевен не можеха да разчитат на титулярния си разпределител Мартин Боев, поради внезапни здравословни проблеми за същия. След изключителна драма и обрати, воденият от треньора Радослав Димитров състав, се поздрави с успех, печелейки трудно с 3:2 гейма.
Това първо място за ”малките нинджи” от Тетевен, както е известна тази формация след 6-тото си място в Държавата за момчета до 13 г. преди две години, ги праща на Зони, където ще спорят с останалите 15 най-добри отбора, за класиране на Републикански финали. Огромен принос за този успех имат и останалите треньори работили с тези момчета през последната година – Емилиян Мирчев, Петър Мечкаров, Мартин Мечкаров.
Тази формация от школата на Тетевен Волей – момчета до 15 г. е поредната, която се е устремила към престижно класиране в държавното първенство през тази година, след като преди това момчета до 10 г. се класираха за Републикански финали, а Юноши старша също ще участват на Зони за класиране на Републикански финали.
Предстоящия м. Април се очертава изключително натоварен и изпълнен с волейболни емоции, поради предстоящите срещи за почти всички формации от школата на клуба – момчета и момичета до 12 г., момчета и момичета до 13 г., момчета до 15 г., юноши старша!

Нека да ги подкрепим, те са бъдещето на нашата община и Тетевен Волей!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *