kamax

“Камакс“ ООД продължава подкрепата си за волейбола в Тетевен

Фабриката за щори “Камакс“ ООД в лицето на г-н Асен Максимов и Волейболен клуб “Тетевен Волей“ продължават съвместната си дейност и през настоящия спортно–състезателен сезон.
Подкрепата от страна на “Камакс“ ООД е факт за поредна година, като тя ще бъде ориентирана предимно към детско–юношеската школа на клуба.

“КАМАКС” ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на слънцезащитни продукти. Нашата сила е в способността ни да произвеждаме иновативни и висококачествени продукти, които присъстват в хиляди домове и търговски сгради в България и по света. В ежедневната си работа се водим от ценностите и философията на компанията, поставяйки клиента винаги на първо място. Ние залагаме на качество, бързина и коректност. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в 100 модела и 1 154 цвята.

Ръководството на ВК “Тетевен Волей“ изразява благодарността си за доверието и оказаната подкрепа, като уверява, че ще бъде направено всичко необходимо за качественото презентиране на марката на “Камакс“ ООД в името на успешната съвместна дейност и продължаването й в бъдеще.

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *