LAZ_3444_2

Заедно можем повече!

Волейболен клуб ”Тетевен Волей”, гр. Тетевен стартира ПОДПИСКА от 17.06.2017г. до 17.07.2017г. която ще бъде разпространена на територията на Община Тетевен.

Тази инициатива ще има за цел да събере колкото се може по-голяма подкрепа от обществото, която подкрепа да бъде от полза за клуба, както за привличането на нови партньори и спонсори, така и за целево подпомагане от община Тетевен.

Публикуваме и пълният текст на самия документ:

П О Д П И С К А
в подкрепа на Волейболен клуб „Тетевен Волей”, гр. Тетевен, както и на спорта като цяло на територията на Община Тетевен
Тази подписка се създава, за да се даде гласност и намери подкрепа за спорта в община Тетевен и по-конкретно за съществуването и бъдещето на Волейболен клуб ”Тетевен Волей”, гр. Тетевен.
Волейболен клуб ”Тетевен Волей”, гр Тетевен е основан на 03.07.2008г., като за изминалите девет години от създаването си успява да се превърне в един от водещите и най-развити волейболни клубове на територията на България.
За този период клубът може да се похвали с три шампионски титли – на четвърта, трета и втора дивизии, както и с участие в елита на българския волейбол – /НВЛ Суперлига/ през последните две години. Мъжката формация успява да заеме и през двата сезона престижното 8-мо място в конкуренцията на отборите на „ЦСКА“- София, „Левски“- София, „Славия“- София, „Монтана“, „Добруджа“, Варна, „Лукойл“- Бургас, „Пирин“- Разлог, „Марек“- Дупница, „Миньор“- Перник и „Арда“- Кърджали.
Клубът се гордее и с добре развитата волейболна школа, която съществува от 2010г. и наброява повече от 100 деца, трениращи от 2-ри до 12-ти клас. През годините, отбори от школата са заемали престижни места в крайното класиране на държавния шампионат – момчета до 13г. – 6-то място, момчета до 15г. – 10-то място, момчета до 18г. – 5-то място, момчета и момичета до 12г. – 3-то място.
Гордост за цялата ни община са и младежките национали, които клубът е създал и дал на различни национални гарнитури, като Мартин Мечкаров, Илиян Иванов и Гордан Люцканов.
Всички тези успехи са постигнати, но в условията на една постоянна нестабилност и несигурност, идваща от различни обстоятелства, но и от факта, че спрямо останалите ни конкуренти, Община Тетевен е най-малката, а общото икономическо състояние на общината и бизнеса на територията и не е добро.
Тази подписка има за цел намирането на сериозна и целева подкрепа от Община Тетевен, както и привличането на партньори и спонсори за Клуба. За да продължи нашето съществуване и дейност, имаме нужда от Вашата подкрепа, като за целта разчитаме, да изразите това, като се впишете в подписката, а ако имате желание да подкрепите клуба и под друга форма, очакваме да се свържете с нас!
Благодарим Ви най-сърдечно! Заедно можем повече!

Подписката ще е налична в почти всички големи обществени обекти – Община Тетевен, СК ”Г. Бенковски”, Офис 1 Суперстор Тетевен, офис Теленор Тетевен и други, а също така подписи ще бъдат събирани и от представители на ВК ”Тетевен Волей”.
Всеки подкрепил инициативата ще получи презентационна книжка за клуба, даваща по-подробна информация за постигнатото през последните девет години, а също така и за бъдещата визия за развитие и дейност!

Допълнителна информация може да получите след връзка с нас на посочените в сайта методи!
Заедно можем повече! Подкрепата Ви е важна за Нас!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *