enekod-logo

Енекод АД ще бъде партньор на Тетевен Волей през сезон 2016/2017

Една от най–големите и утвърдени компании за търговия и пренос на електроенергия в пределите на България – Енекод АД, ще бъде партньор и спонсор на Волейболен клуб Тетевен Волей през предстоящия сезон 2016/2017.

Като лицензиран търговец на електроенергия, основната дейност на Енекод АД, е търговията с активна електрическа енергия на територията България, както и износ, внос и транзит на електрическа енергия. На територията на България, дружеството доставя електроенергия до крайни клиенти, които са участници на свободния пазар, като изкупува електроенергия от местни производители на конвенционална и ВИ енергия, или внася енергия от съседните пазарни зони, с цел постигане на максимално конкурентна цена за своите клиенти.

Основната насока на подпомагане ще касае  детско-юношеската школа, но също така и професионалната мъжка формация на клуба и участието и в елита на българския волейбол – НВЛ Суперлига.

В контекста на написаното, отправяме апел към всички наши приятели и фенове, да ни подкрепят и подпомогнат, като един косвен способ за това, е ставайки бизнес партньори и клиенти на компании от ранга на Енекод АД.

Благодарим Ви предварително! Заедно можем повече!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *