27173874_1670546296337581_8829534502552934342_o

Десетгодишен юбилей! Ден за историята ни!

Днес 03.07.2018г. волейболният отбор на Тетевен празнува своя десетгодишен юбилей!
На тази дата преди десет години се ражда една идея, една концепция, една кауза, важна и значима не само за община Тетевен, но и за волейболния спорт в България!

„Тетевен Волей“ не е просто един обикновен волейболен клуб, а нещо, носещо в себе си историята на славните волейболни времена на Тетевен от 70-те години, през каузата за възраждането на тази традиция към днешна дата и достигането на нови успехи в близкото бъдеще!

Днес имаме повод за гордост, защото за тези изминали десет години Тетевен успя да постигне нещо забележимо, а „Тетевен Волей“ успя да се превърне в един от водещите волейболни клубове в България!
Това е така поради много причини, но и най – вече, защото всичко започна от една мечта, от една асфалтова площадка и с много ентусиазъм!

За тези десет години „Тетевен Волей“ постигна много, но най – семпло то може да бъде обобщено по следния начин:
Мъжката формация извървя дългият и труден път – от шампион на последната – Четвърта ”А НВГ”, през шампион на Трета дивизия – ”Елитна НВГ”, шампион на Втора група, – ”Висша лига”, до класиране и участие три поредни години в елитната НВЛ ”Суперлига”.
Школата на клуба започна с трениращи 40 деца през 2010г., а днес в нея има повече от 100, практикуващи любимия спорт от десетгодишна възраст до пълнолетие. Гордост за клуба и треньорите са не само постигнатите резултати, но и това, че Тетевен е дал немалко младежки национални състезатели на българските национални отбори през годините. Някои от тях са Мартин Мечкаров, Илиян Иванов, Гордан Люцканов, Борислава Съйкова и др.

Тук е мястото да отбележим и благодарим на всички, които имат отношение и са отделили дори една секунда в името на „Тетевен Волей“, на всички хора, треньори и състезатели, свързани и били част от клуба през годините, на всички партньори и спонсори, без които това, което сме постигнали, нямаше да е реалност!

Днес най – важното е, че ентусиазмът и амбицията за достигане на нови върхове е налице!
Днес всички Вие имате повод за гордост и отбелязване на Празника!
Днес всички Вие сте „Тетевен Волей“!

Официалното честване на юбилея ще се състои преди началото на новата спортно – състезателна година, а информация за това, ще получите допълнително в нов пост.

Честит празник! Честит Десетгодишен юбилей!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *