56852766_1630656803744310_997732572286943232_n

Време е Тетевен Волей да благодари и отличи!

По специален начин ръководството на ВК Тетевен Волей се отблагодари на главния мениджър на Корпорация “Развитие“ КДА, Александър Александров, за помощта и подкрепата, които корпорацията оказва на волейболния клуб.
В офиса на „Развитие“ председателят на УС на Тетевен Волей, Иван Цветков, връчи на Александров наградата „За особени заслуги в развитието на волейбола в гр. Тетевен““.
Стилен плакет (кристална статуетка), топка, подписана от състезателите от мъжкия състав на клуба и колаж на отбора получи шефът на „Развитие“ за усилията и съпричастността си към каузата на Тетевен Волей.
“Ние в Тетевен, имайки предвид това, през което сме минали в последните десет години, знаем какво означава и ценим високо всяка една подкрепа, а тази от г-н Александров е особено важна и специална, за което благодарим изключително!“, заяви Иван Цветков.
Главният мениджър на „Развитие“ благодари за наградата и сподели, че е очарован от признанието и дадената оценка, както и че ще продължава да подпомага дейността на клуба и спорта като цяло.

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *