Teamwork on a Corporate Level

Акцията ”подкрепи ни и Ти” се провали

Преди около три месеца ВК Тетевен Волей стартира нова инициатива, която да подкрепи и подпомогне клуба, в стремежа му да бъде част от елита на БГ волейбола!

Основа за тази инициатива, бяха събраните повече от 2000 подписа даващи подкрепа на идеята ”Тетевен Волей”, както и движещата сила на някои от най – верните фенове на каузата ”ЗА волейбола в Тетевен”, като г-н Трифонов, г-н Златарев и г-н Филипов.
В тази връзка и с дейното участие на горепосочените лица беше създадена набирателна сметка, в която да постъпват средства от всеки, с цел подпомагане дейността на клуба и по специално ДЮШ.

За огромно съжаление на всички три месеца по – късно, резултата е повече от разочароващ. В сметката бяха събрани само 185,00 лв. с даренията на само 5 човека, от които 52,00 лв. бяха приспаднати от банката за такси и закриване на сметката. Решението за закриването на набирателната сметка бе взето от учредителите, с оглед на резултата от кампанията.

За всички нас е повече от ясно, че икономическата ситуацията в България и още повече община Тетевен е доста сложна, но това не е оправдание за липсата явно на ”гражданско общество” особено в пределите на нашата община!
Тук ще посочим и едно от определенията на Георги Цолов за ГО:
”Гражданското общество /ГО/ е доброволно обединение на хора за постигане на обществено – значими и полезни цели, при което се проявяват и възникват обществено – икономически отношения, характеризиращи се със самоинициатива, самоорганизация, самоуправление, самоконтрол и взаимопомощ”.

Ако все пак някои проявява инициатива и желание да подкрепи клуба, може да го направи като се свърже с нас или посредством дарение по официалната сметка на клуба:

ИНВЕСТБАНК АД
BIC: IORTBGSF
IBAN: BG29IORT80461000223200

Независимо от всичко, ВК ”Тетевен Волей”, гр. Тетевен ще продължава да преследва целите си, както и да съхранява постигнатото до момента. Благодарим на всички, които ни подкрепят и ценят!

0 Мнения

Споделете мнение

Моля попълнете формата
Коректно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *